Verheijen haalt gelijk uit naar 'amateuristisch' Ajax

26 juni 2015, 17:21

Met een bosloop, met volgens de club 'een flink aantal (kracht)oefeningen en rushes over het parcours', begon Ajax vandaag (vrijdag) aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor inspanningsfysioloog Raymond Verheijen was het gelijk aanleiding om, niet voor het eerst, uit te halen naar de Amsterdamse club.

"Vandaag begon Ajax de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een bosloop. Nieuw seizoen, hetzelfde amateurisme van fitnesscoaches van buiten het voetbal", sneert Verheijen via Twitter naar Ajax.

Verheijen haalde in het verleden wel vaker uit naar Ajax. Ook trainer Frank de Boer moest het daarbij ontgelden, bijvoorbeeld in augustus 2012. "Als ik hoofdtrainer van Ajax was en ik zou dertig spierblessures op mijn geweten hebben, dan zou ik de ogen uit mijn kop schamen. Dan zou ik gaan kijken naar advertenties om in een supermarkt te gaan werken", zei hij in NUsport. Verheijen nam Nicolai Boilesen als voorbeeld. "Hij staat straks anderhalf jaar buitenspel. Wie weet komt hij nooit meer terug op topniveau. Ik vind het een schande. Dáárom stel ik dit soort dingen aan de kaak. En mocht Boilesen over één of twee jaar Ajax via de achterdeur verlaten, dan zou ik Frank de Boer voor de rechter slepen voor het kapot maken van een veelbelovende carrière."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen