Het kriebelt bij Go Ahead: "Topfit zullen we niet zijn"

28 juni 2015, 10:53

Van het Sallands Streekteam naar Ferencvaros, het is geen kleine stap. Maar na het oefenduel met de goedwillende amateurs uit de regio, dat zaterdag in een 8-0 overwinning eindigde, gaat voor Go Ahead Eagles toch echt het vizier op de Hongaarse voetbalgrootmacht. Komende donderdag staat de eerste wedstrijd tegen Ferencvaros in de eerste voorronde van de Europa League op het programma.

Tegen het Sallands Streekteam stond Ralf Zumdick, assistent van hoofdtrainer Thomas Doll van Ferencváros, langs de lijn om Go Ahead met eigen ogen te bekijken. Zelf heeft de ploeg uit Deventer niemand naar Hongarije gestuurd, coach Dennis Demmers heeft genoeg aan videobeelden om de tegenstander te analyseren. "Maar daar gaan we ons pas de komende week mee bezig houden, de focus lag nu op deze wedstrijd", laat hij na het oefenpotje in Heeten weten op de officiële website van de gedegradeerde ploeg uit Deventer.

Toch erkent Demmers dat het duel met de Hongaarse ploeg al in zijn achterhoofd zet: "Natuurlijk, het kriebelt al wel", geeft hij toe. De grote vraag is echter waar Go Ahead Eagles op fysiek gebied staat, na slechts ruim een week training. De coach is voorzichtig. "Zo'n korte voorbereiding is moeilijk. Topfit zullen we niet zijn. Op hoeveel procent we zitten? Dat kan ik niet inschatten. We hebben tijd tekort, maar het is niet anders."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen