Feyenoord traint met 23 spelers, Kuyt komt donderdag

28 juni 2015, 14:15

In een sfeervolle Kuip heeft Feyenoord de eerste training van het seizoen 2015/2016 afgewerkt. Hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst betrad met 23 spelers het veld, inclusief de nieuwe aanwinst Marko Vejinovic. Ook Jan Wouters, de nieuwe assistent-trainer, was van de partij.

Naast Vejinovic en Wouters waren er nog een aantal nieuwe gezichten te zien. Talenten Jari Schuurman, Calvin Verdonk, Stef Gronsveld en Kamil Miazek zijn doorgekomen vanuit de jeugd, Joey Sleegers en Warner Hahn zijn na een periode op huurbasis bij respectievelijk FC Eindhoven en PEC Zwolle terug bij de Rotterdamse selectie. De teruggekeerde publiekslieveling Dirk Kuyt was er nog niet bij, Van Bronckhorst liet na de oefensessie weten dat de ervaren aanvaller komende donderdag voor het eerst op het trainingsveld staat.

Jordy Clasie, Karim El Ahmadi en Kenneth Vermeer waren, evenals Kuyt, nog niet van de partij. In verband met interlandverplichtingen na afloop van het vorige seizoen, hebben deze spelers langer vakantie gekregen. Clasie, El Ahmadi en Vermeer hoeven zich pas volgende week weer in Rotterdam-Zuid te melden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen