Aanwinst 'lachte zich kapot' bij promotie De Graafschap

28 juni 2015, 15:28   Bijgewerkt: 28 juni 2015, 16:21

Toen Bryan Smeets een contract voor het seizoen 2015/2016 tekende bij De Graafschap, had hij nog geen flauw benul dat de club naar de Eredivisie ging. Op dat moment was de club niet eens zeker van deelname aan de play-offs, maar een fraaie reeks in de nacompetitie zorgde ervoor dat de Superboeren weer op het hoogste niveau gaan spelen. En de 22-jarige Smeets, overgekomen van MVV, dus ook.

"Het was sowieso al mooi voor mij, ook als De Graafschap Jupiler League zou hebben gespeeld", zegt Smeets bij Omroep Gelderland over zijn transfer. "Maar toen de club promoveerde, lachte ik me kapot."

Naast Smeets werd ook onder meer Youssef El Jebli van FC Lienden vastgelegd voordat de promotie een feit was. Volgens manager voetbal Peter Hofstede moet er nu vooral ervaring bijkomen. "In deze selectie zitten nauwelijks spelers met eredivisie-ervaring. We zoeken in ieder geval versterking voor de voorhoede en links op het middenveld. Daarom komt Arnor Angeli maandag ook op proef, hij is een linksbenige middenvelder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen