Stewart: "Heeft zich nog geen club gemeld voor Berghuis"

28 juni 2015, 16:00

Steven Berghuis wordt steeds vaker genoemd als mogelijke aanwinst van PSV, maar in Alkmaar weet men vooralsnog van niets. Niet één club, en dus ook de landskampioen niet, heeft zich bij AZ gemeld voor de rechtsbuiten. Dat benadrukt directeur Earnest Stewart bij RTV Noord-Holland.

"Er heeft zich nog geen club gemeld voor Steven Berghuis", stelt de directeur. Hoe het nu verder gaat, weet Stewart niet. "Als er zich wel een club meldt dan kijken we hoe dat sportief en financieel uitpakt."

Zeker is dat AZ zelf ook nog enkele versterkingen aan de selectie toe gaat voegen. "We gaan nog wel spelers zoeken, maar het is nog onduidelijk op welke termijn die er zullen zijn. We zoeken versterkingen op het middenveld en linksachter, de posities van de vertrokken Gudelj en Poulsen", legt Stewart uit.

Doelman Gino Coutinho en aanvaller Vincent Janssen heeft de Alkmaarse club in ieder geval al binnen. "Coutinho heeft vanmorgen zijn contract getekend en met Almere City FC is alles geregeld rondom de transfer van Janssen. Hij zal morgen zijn contract tekenen, maar staat wel vandaag al op de training."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen