De Graafschap: "Nauwelijks spelers met Eredivisie-ervaring"

Ger
29 juni 2015, 08:50

De Graafschap is met de huidige selectie nog niet klaar voor de Eredivisie. De Doetinchemmers, die via de nacompetitie promoveerden, hebben volgens manager voetbalzaken Peter Hofstede snel behoefte aan spelers die gewend zijn aan het hoogste niveau.

"In deze selectie zitten nauwelijks spelers met Eredivisie-ervaring. We zoeken in ieder geval nog versterking voor de voorhoede en links op het middenveld. Maar dat valt niet mee. Het is vaak financieel niet haalbaar voor ons. We zoeken ernaar, maar wel zorgvuldig. We willen niet overhaast spelers halen", zegt Hofstede tegen de NOS. "Het is een uitdaging om met die beperkte middelen toch een goed elftal samen te stellen. We hebben aan Cambuur en Willem II kunnen zien dat het kan. Daar spiegelen wij ons een beetje aan. Hopelijk lukt het."

"Het leeft in ieder geval weer in Doetinchem", stelt Hofstede vast. "En dat is heel leuk om te zien. Maar een beetje logisch ook. De fans zijn niet verwend de laatste jaren. Maar ze gaan nu een mooi jaar Eredivisie tegemoet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen