PSV start voorbereiding met uitgedunde selectie

Ger
29 juni 2015, 11:39   Bijgewerkt: 29 juni 2015, 11:46

PSV is met een beperkt deel van de selectie begonnen aan de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Coach Phillip Cocu kan nog niet beschikken over zijn internationals, die van de Eindhovense club langer vakantie hebben gekregen.

Van het basiselftal dat PSV in april de landstitel bezorgde, stonden alleen Adam Maher en Jeroen Zoet op het veld. Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh, Luuk de Jong, Georginio Wijnaldum en Jetro Willems ontbraken nog aangezien ze eerder deze maand met Oranje waren meegereisd naar de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Santiago Arias is nog niet terug van vakanie omdat hij met Colombia actief was op de Copa América. Andrés Guardado gaat met Mexico nog naar de Gold Cup, die op 7 juli begint en tot 26 juli kan duren.

Door het ontbreken van de vaste krachten krijgen enkele jonge talenten bij PSV een kans, zoals verdediger Suently Alberto, die onlangs zijn contract tot medio 2018 verlengde. Nikolai Laursen was ook van de partij op de eerste training. De talentvolle Deen (17) werd eerder deze maand door de kampioen van de Eredivisie overgenomen van Brøndby.

De spelers van PSV werden op trainingscomplex De Herdgang door enkele honderden supporters begroet. Daarbij werd er veelvuldig vuurwerk afgestoken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen