Bondscoach Winter met koffer vol euro's naar Griekenland

Ger
29 juni 2015, 14:37

Keuzeheer Aron Winter van het Nederlands elftal Onder-19 neemt op advies van Buitenlandse Zaken cash geld mee naar het EK. Het noodlijdende gastland Griekenland zit momenteel in grote financiële problemen. De banken in het land blijven in ieder geval dicht tot en met volgende week maandag.

"Het geld wordt verdeeld onder leden van de staf", aldus een woordvoerder van de KNVB in het AD. De bond houdt nauw contact met de UEFA en het ministerie van Buitenlandse Zaken. "Het betalingsverkeer in Griekenland kan hinder ondervinden door de financiële onrust, dus kan er in Griekenland misschien niet gepind worden of gebruik gemaakt worden van creditcards. Gelukkig is het meeste al geregeld, zoals hotels, accommodatie en transfers naar de stadions. Maar je moet voorbereid zijn op onvoorziene zaken, dus moet er cash geld mee", zegt een woordvoerder van Buitenlandse Zaken.

Het toernooi in Griekenland wordt van 6 tot en met 19 juli gehouden. Nederland speelt de openingswedstrijd tegen Rusland op 7 juli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen