Zwolle bindt talentvolle vleugelverdediger Ehizibue

29 juni 2015, 17:11

PEC Zwolle heeft een talent uit de eigen voetbalacademie vastgelegd. Vleugelverdediger Kingsley Ehizibue tekende onlangs een contract voor twee seizoenen bij de houder van de Johan Cruijff Schaal.

"Het is erg fijn dat PEC Zwolle toekomst in mij ziet en dat ik hier de kans krijg mij verder te ontwikkelen. Als jeugdspeler droomde ik ervan een profcontract af te dwingen. Dat dit nu ook is gelukt voelt voor mij als een droom die uitkomt. De komende jaren streef ik er naar om een vaste waarde te worden", aldus Ehizibue op de clubwebsite. Hij debuteerde vorig seizoen in de beker tegen HHC Hardenberg in het eerste elftal van PEC Zwolle. In totaal speelde hij vier officiële wedstrijden op het hoogste niveau.

"Het is mooi dat er opnieuw een speler uit de eigen voetbalacademie doorstroomt naar de hoofdselectie van PEC Zwolle", vult technisch directeur Gerard Nijkamp aan. "Kingsley heeft vorig seizoen al ervaring opgedaan in de Eredivisie en krijgt in Zwolle de tijd om zich verder te ontwikkelen. We zijn blij dat hij bij PEC Zwolle blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen