'Ook Milan en AS Roma denken aan Wijnaldum'

30 juni 2015, 07:47

Het rijtje clubs dat interesse heeft in Georginio Wijnaldum begint indrukwekkend te worden. Nadat de middenvelder eerder al in verband gebracht werd met FC Zenit, Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Sunderland, Newcastle United en AS Monaco, hebben volgens De Telegraaf nu ook de Italiaanse grootmachten AC Milan en AS Roma hun oog laten vallen op de aanvoerder van PSV.

Tot dusver heeft alleen Zenit een bod uitgebracht, dat door PSV afgewezen is. De verwachting is dat de andere geïnteresseerden zich op korte termijn officieel in Eindhoven melden. Coach Phillip Cocu houdt er in ieder geval sterk rekening mee dat de Oranje-international komend seizoen niet voor PSV speelt. "Ik denk dat de kans vrij groot is dat Gini vertrekt", liet hij na de eerste training van de nieuwe jaargang weten.

Cocu hoopt dat er snel duidelijkheid komt: "Aan de ene kant zou het lekker zijn als hij nog een jaar zou blijven, maar mocht hij niet blijven dan is het prettig om dat op tijd te weten, zodat we kunnen handelen."

Davy Pröpper van Vitesse geldt als mogelijke opvolger van Wijnaldum bij PSV. Ook Ibrahim Afellay wordt genoemd, al is de vraag of de oud-speler van Barça bereid is om financieel een stap terug te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen