Maher: "Denk dat ik nog bepalender ga zijn"

30 juni 2015, 09:39

Adam Maher hoopt komend seizoen een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Na een zeer moeizaam verlopen eerste seizoen bij PSV veroverde de spelmaker de afgelopen jaargang een vaste basisplek en in het komende jaar wil hij uitgroeien tot een dragende kracht bij de landskampioen.

"Vorig jaar heb je een deel gezien, dit jaar wil ik nog meer. Ik denk dat ik nog bepalender ga zijn, in het spel zelf en met assists en doelpunten", blikt Maher in het Eindhovens Dagblad vooruit op het nieuwe seizoen.

PSV legde twee jaar geleden zo'n 6,5 miljoen euro op tafel om Maher weg te plukken bij AZ. De 21-jarige middenvelder scoorde het afgelopen seizoen zeven keer in de Eredivisie en vormde een middenveld met Andrés Guardado en Georginio Wijnaldum. De kans is groot dat aanvoerder Wijnaldum vertrekt, maar dat hoeft volgens Maher geen groot probleem te zijn. "Ik denk dat alles hetzelfde blijft, ook als Georginio weggaat. Ik weet dat ik een nog belangrijkere rol ga spelen. Ik heb vorig jaar een goede stap gezet. Dit jaar wil ik nog een grotere stap zetten en een dragende kracht worden in het team. Ik verlang het van mezelf." Maher heeft er, na een vakantie van vijf weken, zin in: "Ik ben lekker ontspannen. Het was fijn om weer om het veld te staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen