Reimerink naar Keulen: "Duitse voetbal ligt me"

30 juni 2015, 13:18

Voor de tweede keer in zijn carrière gaat Jules Reimerink aan de slag in Duitsland. De oud-speler van Energie Cottbus heeft een contract getekend bij Viktoria Köln, dat uitkomt in de regionalliga West. Reimerink, het afgelopen seizoen actief voor Go Ahead Eagles, ligt tot 2017 vast in Keulen.

De 25-jarige Reimerink is blij met zijn Duitse avontuur. "Ik denk dat het Duitse voetbal mij goed ligt. De eerste periode is me daar heel goed bevallen. Ik wilde daarom graag weer aan de slag in Duitsland. Omdat ik onlangs vader ben geworden wilde ik wel het liefst dicht bij huis blijven. Daarom ben ik heel blij met deze oplossing", zegt hij op de website van het Algemeen Dagblad. Volgens de vleugelaanvaller heeft Viktoria Köln grootse plannen. "Dit is een heel ambitieuze club die zo snel mogelijk naar de eerste Bundesliga wil. De grote sponsor die achter deze club zit, wil dat dolgraag bewerkstelligen. Ik heb daarom ook erg veel zin in dit avontuur."

Het afgelopen seizoen deed Reimerink vooral van zich spreken door het winnende doelpunt te maken in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (0-1). Ondanks dat succes degradeerde Go Ahead uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen