Tomas Necid zet loopbaan voort bij Bursaspor

1 juli 2015, 15:49

Tomas Necid speelt de komende jaren in de Turkse competitie. De Tsjechische spits, het afgelopen jaar actief voor PEC Zwolle, heeft een principe-akkoord bereikt met Bursaspor. Als de medische keuring geen probleen oplevert, zet hij zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen.

Necid kwam in augustus 2014 naar PEC Zwolle, dat hem voor een half jaar kon huren van CSKA Moskou. Dat bleek een buitenkans voor de bekerwinnaar en Necid presteerde uitstekend. In januari moest hij terug naar CSKA, dat hem hoopte te verkopen. Omdat een transfer echter uitbleef, besloot de Russische club het contract met de 25-jarige spits te ontbinden. PEC handelde snel en haalde de transfervrije Necid voor een half jaar binnen, waardoor hij ook de tweede helft van het seizoen voor de club van coach Ron Jans speelde.

De medische keuring van Necid vindt morgen (donderdag) plaats, meldt Bursaspor op haar website. Eerder droeg de Tsjechische spits het shirt van onder meer Slavia Praag en het Griekse PAOK Saloniki.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen