'Advocaat wil Van Ginkel verwelkomen bij Sunderland'

1 juli 2015, 23:13

Naast Dick Advocaat en Patrick van Aanholt bewandelt er mogelijk nog een Nederlandse speler de weg naar het Stadium of Light van Sunderland. Marco van Ginkel stapt mogelijk over naar The Black Cats. Advocaat hoopt dat zijn landgenoot kan begroeten bij de Premier League-club.

De manager van Sunderland wil Van Ginkel maar wat graag huren van Chelsea, zo meldt Voetbal International op haar website. De 22-jarige middenvelder is al benaderd door de werkgever van Advocaat en Van Aanholt. Bij Chelsea staat hij nog drie seizoenen onder contract.

Afgelopen seizoen kwam Van Ginkel op huurbasis uit voor AC Milan. Daar kende hij een stroef begin, maar in de laatste maanden van de jaargang kwam hij tot bloei in de modestad. Milan wilde hem graag aan boord houden, maar zag de middenvelder terugkeren naar Chelsea.

De oud-speler van Vitesse lijkt in Londen echter niet te kunnen rekenen op speeltijd, waardoor een overstap naar Sunderland uitkomst kan bieden. Deze club wist zich vorig seizoen onder leiding van Advocaat te behouden voor het hoogste niveau van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen