Bosz verwacht meer Chelsea-huurlingen te begroeten

1 juli 2015, 23:43

Vitesse huurde de afgelopen seizoenen al meerdere spelers van Chelsea en men moet er niet raar van opkijken als er op korte termijn nog meerdere huurlingen van de Engelse topclub worden begroet in Arnhem. Coach Peter Bosz verwacht dat er, in navolging van Lewis Beker, nog meerdere jonge Chelsea-spelers gehuurd zullen worden.

Vanuit financiële overwegingen is het voor Vitesse gunstig om talenten te huren van Chelsea, waarmee het goede contacten onderhoudt. De Arnhemmers krijgen steeds meer inzicht en inspraak in de spelers die naar Nederland komen, terwijl men eerder nog maar moest zien of de gehuurde jonge spelers een versterking zouden zijn.

"We hebben aardig in beeld wat we willen. Er komt nog één huurling en misschien wel meer", geeft Bosz aan tegenover Voetbal International. "Over het aantal doe ik geen uitlatingen: er kan van alles tussenkomen. Wij hebben in ieder geval heel duidelijk in beeld wat er voor talent bij Chelsea rondloopt", aldus de oefenmeester.

Baker is een twintigjarige middenvelder die het vertrek van Marko Vejinovic en de aanstaande exit van Davy Pröpper moet opvangen. "Hij zal de positie op het middenveld anders invullen dan Marko of Davy. Maar ons middenveld zal ook anders zijn. Lewis heeft minder diepgang in zijn spel dan bijvoorbeeld Davy, maar is dan weer sterk aan de bal", aldus Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen