PSV wacht op Qatarese krabbel voor komst Lestienne

2 juli 2015, 08:00   Bijgewerkt: 3 juli 2015, 11:33

PSV is nog steeds in afwachting van de komst van Maxime Lestienne. De Eindhovenaren wachten op een handtekening vanuit Qatar. Als voorzitter Hitmi bin Ali Al-Hitmi van de club Al-Arabi zijn krabbel gezet heeft, dan kan de overgang van de Belgische aanvaller worden afgerond.

Het papierwerk is al in orde gemaakt door PSV, het wachten is alleen nog op de handtekening van de president, zo meldt De Telegraaf. Hitmi bin Ali Al-Hitmi moet persoonlijk groen licht geven voor de verhuur van Lestienne en dat heeft de nodige voeten in aarde. Toch lijkt het erop dat er spoedig witte rook te zien zal zijn in Eindhoven. Lestienne sluit waarschijnlijk op korte termijn aan bij de selectie van PSV. De regerend kampioen van Nederland is na het vertrek van Memphis Depay op zoek naar twee aanvallende versterkingen.

Lestienne maakte vorig jaar voor een slordige tien miljoen euro de overstap van Club Brugge naar de club uit Qatar. Al Arabi stalde de aanvaller direct aan Genoa, waar hij in 23 competitiewedstrijden zijn opwachting maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen