Niet alles meer te koop bij Twente: "Hoofdprijs vragen"

2 juli 2015, 08:56

Andreas Bjelland staat op het punt om van FC Twente over te stappen naar het Engelse Brentford of het Franse Lille OSC. Mocht het zover komen dat de verdediger voor een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro verkocht wordt, dan heeft de Enschedese club financieel weer wat meer ruimte. In dat geval hoeven de sterkhouders niet per definitie van de hand worden gedaan.

Twente-directeur Gerald van den Belt stelt dat de verkoop van Bjelland zeer gunstig kan uitpakken voor de club. "We hoeven in zo'n geval niet uit financiële nood afstand te doen van belangrijke spelers als Hakim Ziyech, Jesus Corona, Felipe Gutiérrez en Renato Tapia. We kunnen de hoofdprijs vragen, terwijl tot voor kort iedereen te koop was tegen elk aannemelijk bod", aldus Van den Belt in De Telegraaf.

In de zomerse transferperiode werd al afscheid genomen van Darryl Lachman (Sheffield Wednesday), Derre Kwee (FC Emmen), Kasper Kusk (FC Kopenhagen) en Luc Castaignos (Eintracht Frankfurt). Mogelijk valt de uitverkoop in Enschede verder dus mee.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen