Andorrezen pissig op Bilic: "Hij hoort op de bank te zitten"

3 juli 2015, 09:33

Niet alleen Go Ahead Eagles, ook West Ham United kwam donderdag in actie in de Europa League. De ploeg uit Londen is evenals de Eagles via het Fair Play-klassement toegelaten tot het toernooi en trof in de eerste ronde FC Lusitanos, een ploeg uit Andorra. West Ham won met 3-0, maar na afloop ging het vooral over manager Slaven Bilic. Hij haalde zich de woede van Lusitanos op de hals door plaats te nemen op de tribune.

Bilic vond het tegen de semi-profs van Lusitanos blijkbaar niet nodig om zijn team vanaf de bank te coachen, hij liet hoofd opleidingen Terry Westley zijn taken overnemen. Respectloos, vindt Lusitans-coach Xavi Roura. "Het maakt me verdrietig", citeert de BBC hem. "Hij vond ons blijkbaar niet belangrijk genoeg, denk ik."

Roura vindt dat Bilic op de bank had moeten zitten. "Hij is de manager en dus moet hij daar zijn", vindt de coach, die erop rekent dat Bilic volgende week wel naar Andorra komt voor de return. "Hij, 'The Special One', moet naar Andorra komen. Het minste wat hij kan doen, is ervoor zorgen dat dit niet nog eens voorkomt."

Namens West Ham United scoorden Diafra Sakho (twee keer) en James Tomkins tegen Lusitanos.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen