Berlusconi weet het zeker: "Milan kan meedoen om titel"

3 juli 2015, 13:05

Met een tiende plaats in de Serie A verliep het seizoen 2014/2015 uiterst teleurstellend voor AC Milan, maar voor de nieuwe voetbaljaargang is het optimisme bij voorzitter Silvio Berlusconi groot. Hij verwacht dat zijn club, onder de nieuwe coach Sinisa Mihajlovic, weer mee gaat doen om het kampioenschap.

Mihajlovic werd vrijdag officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van AC Milan en tijdens deze persbijeenkomst werd Berlusconi gevraagd naar zijn verwachtingen voor komend seizoen. "Of we mee kunnen doen om de titel? Absoluut. Ik vind dat we de lat zo hoog mogelijk mogen leggen, dat moet het uitgangspunt zijn."

Berlusconi vervolgt: "Ik denk dat Milan, met de bijdrage van meneer Mihajlovic, de kwaliteiten en eigenschappen kan ontwikkelen om met Juventus te strijden om de eerste plaats." De excentrieke voorzitter van de Italiaanse club is lyrisch over de nieuwe hoofdcoach van zijn club. "Mihajlovic was een geweldige speler, hij kan de spelers leren hoe je een vrije trap neemt. Bovendien beschikt over hij een enorme charisma, hij is sociaal zeer sterk. Hij begrijpt individuele spelers en techniek en heeft op alle fronten oog voor detail. Toen we gingen kijken naar een trainer, wisten we zeker dat we bij Sinisa moesten zijn. Ik ben ervan overtuigd dat hij de beste keuze was."

Als trainer van AC Milan is Mihajlovic de opvolger van Filippo Inzaghi, die onlangs ontslagen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen