Fiorentina dreigt Salah met juridische stappen

3 juli 2015, 15:04

De perikelen rond Mohamed Salah krijgen mogelijk een juridisch staartje. Fiorentina, de club waarvoor de 23-jarige aanvaller uit Egypte afgelopen half jaar op huurbasis actief was, meldt vrijdag via de officiële kanalen een advocaat in de arm te hebben genomen 'om de rechten van de club te beschermen'.

Salah werd afgelopen winter betrokken bij de transfer van Juan Cuadrado van Fiorentina naar Chelsea. De Egyptenaar bewandelde op huurbasis de omgekeerde weg en maakte in een half jaar tijd veel indruk in Florence. Fiorentina heeft de optie om hem voor nog een seizoen te huren van Chelsea, maar deed de speler onlangs meteen een 'buitengewoon voorstel' voor een permanente transfer.

Via zijn zaakwaarnemer heeft Salah echter laten weten niet op de aanbieding van Fiorentina in te gaan omdat hij bij een andere club aan de slag wil. Daarom hebben de Toscanen de zaak doorgespeeld naar hun advocaat, voor het 'beschermen van de rechten van de club'. Fiorentina meldt niet waar het precies op inzet, maar vermoedelijk is dat op het lichten van de optie in het huurcontract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen