Van Duinen: "Vertrek met veel pijn in mijn hart bij ADO"

3 juli 2015, 17:51

ADO Den Haag heeft met een statement op haar digitale thuis bevestigd dat Mike van Duinen naar Fortuna Düsseldorf vertrekt. De 23 aanvaller, geboren en getogen in Den Haag, heeft voor vier jaar getekend bij de club uit de Duitse 2. Bundesliga. Hij zal zijn oude club missen, zegt hij op de clubwebsite.

In het seizoen 2010/2011 debuteerde Van Duinen in de hoofdmacht van ADO. De aanvaller had niet veel tijd nodig om de harten van de Haagse fans te veroveren. Hij werd al meermaals tevergeefs in verband gebracht met een vertrek, maar nu gaat hij de club dus echt verlaten. "Met veel pijn in mijn hart ga ik ADO Den Haag verlaten. Het is de club uit mijn stad en ADO Den Haag zal ook altijd mijn club blijven."

Van Duinen kijkt met positieve gevoelens terug op zijn periode bij ADO. "Ik heb hier geweldige jaren gehad en ben zeer dankbaar dat ik me bij deze club enorm heb mogen ontwikkelen. Nu was alleen wel de tijd gekomen om ergens anders te gaan kijken en eens een andere ervaring op te doen. Uiteraard zal ik nog vaak naar het Kyocera Stadion afreizen om naar de wedstrijden te komen kijken als supporter van deze prachtige club."

De aanvaller speelde de afgelopen vier jaar 123 wedstrijden voor ADO en wist daarin dertig keer het net te vinden. Ook was hij goed voor elf assists.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen