Go Ahead lijkt niet meer welkom te zijn in Emmen

3 juli 2015, 22:14

Go Ahead Eagles lijkt niet meer bij FC Emmen te hoeven aankloppen als het op zoek is naar een locatie om een eventuele volgende thuiswedstrijd in de Europa League af te werken. Dat heeft burgemeester Cees Bijl bevestigd tegenover het Dagblad van het Noorden. Het heeft te maken met de ongeregeldheden van afgelopen donderdag.

De Eagles moesten naar Emmen uitwijken, omdat het eigen stadion momenteel verbouwd wordt. Afgelopen donderdag werd het Hongaarse Ferencváros in Drenthe ontvangen, maar rond dit duel was het onrustig in de binnenstad. Het kwam daar tot een confrontatie tussen supporters van beide ploegen. Er moesten zo'n 200 politiemensen worden ingezet en er werden charges uitgevoerd door de Mobiele Eenheid (ME).

Go Ahead liet al weten dat het 'erg geschrokken' is van de ongeregeldheden. "Go Ahead Eagles stelt de gastvrijheid van de gemeente Emmen en zijn inwoners bijzonder op prijs en betreurt ten zeerste dat een kleine groep personen deze heeft misbruikt. Daar waar nodig worden vanzelfsprekend passende maatregelen genomen", zo klonk het statement van de Deventerse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen