Spits en linksachter op verlanglijstje van Vitesse

3 juli 2015, 22:55

Vitesse is nog niet klaar op de transfermarkt. Als het aan trainer Peter Bosz ligt, dan sluiten er tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog minimaal twee spelers aan bij de selectie van de Arnhemmers. Hij mikt op de komst van een spits en een linksachter.

Bosz heeft zijn wensen kenbaar gemaakt bij de clubleiding. "Ik zou er graag een linksback en een spits bij krijgen, maar de vraag is of dat kan. Een spits is in het algemeen de duurste speler in een elftal. We hebben geen geld voor een linksback, dus er is ook geen geld voor een spits. Dan hoop je op Chelsea. Wij zijn in gesprek", stelt de coach van Vitesse tegen De Gelderlander.

In de persoon van Rochdi Achenteh heeft Vitesse momenteel één linksback in de gelederen. "Vitesse is niet in de financiële positie om spelers te kopen. Dan ga je zoeken binnen de selectie, wie kan linksback spelen? Dat is geen makkelijke positie. Kijk naar Ajax, die er ook mee worstelde en nu naar PSV, waar Jetro Willems het goed deed en daarom dreigt te vertrekken. Er zijn weinig goede linksbacks", vindt Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen