Van Bronckhorst blij met Feyenoord-goals in snikheet duel

4 juli 2015, 14:37

Feyenoord zegevierde vanochtend (zaterdag) met 3-0 over de amateurs van Sportclub Feyenoord. Het duel duurde vanwege de hitte maar tachtig minuten, maar toch heeft coach Giovanni van Bronckhorst goede dingen gezien. Met name de doelpunten stemden hem tevreden.

De goals kwamen op naam van Bilal Basacikoglu, Anass Achahbar en Lex Immers. "Aan de doelpunten zag je duidelijk dingen terug waarop we deze week hebben getraind", zegt de oefenmeester tevreden op de clubsite. Aan de goal van Immers ging een goedlopende aanval vooraf. "Die aanvalsvorm met lopende mensen is afgelopen week diverse keren voorbij gekomen tijdens de training."

Ook de goal van Basacikoglu, die de score opende, stemt de trainer tevreden. "Hij startte op papier rechts voorin, maar die goal maakte hij vanaf links", blikt Van Bronckhorst terug. "Dat is tekenend voor de vrijheid die de aanvallers bij mij hebben om van positie te wisselen, mits alle posities in het veld bezet blijven."

Dat Feyenoord geen monsterscore noteerde, deert Van Bronckhorst niet. "Vanwege het warme weer waren de omstandigheden voor de spelers erg zwaar. Ik ben daarom blij dat we de wedstrijd konden vervroegen naar elf uur 's ochtends, terwijl we in goed overleg hebben besloten om de tweede helft korter te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen