Wilkshire te zwaar: "Hij zit niet op niveau van de rest"

4 juli 2015, 15:17

Luke Wilkshire is allesbehalve topfit teruggekeerd van zijn zomervakantie. De verdediger van Feyenoord zit qua gewicht niet op hetzelfde niveau als zijn medespelers. Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst laten weten na afloop van de oefenzege op Sportclub Feyenoord (3-0).

De oefenmeester geeft in gesprek met Metro tekst en uitleg. "Vorig seizoen is hij lang aan zijn hamstring geblesseerd geweest. Toen hij de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen speelde, raakte hij opnieuw geblesseerd. Daarom heeft hij tijdens zijn vakantie niets kunnen doen om weer fit te worden. Toen hij zich weer bij de club meldde, heb ik wel gelijk gezegd dat hij de lijn naar beneden moet inzetten."

Van Bronckhorst laat weten niet ontevreden te zijn over de eerste trainingsweek van de Australiër. "Luke is na een week al redelijk wat vet kwijtgeraakt, maar het is duidelijk dat hij nog niet op het niveau van de rest van de selectie zit. Hij heeft nog de hele voorbereiding de tijd om topfit te worden voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Het is duidelijk dat we dat goed in de gaten houden."

Het thuisduel met Utrecht staat op zaterdag 8 augustus op de rol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen