Achilles-aanwinst stopt per direct: "Iets met kleding doen"

4 juli 2015, 15:39

Achilles '29 heeft weinig plezier kunnen beleven aan Lars van Roon. De twintigjarige verdediger kwam deze zomer over van De Graafschap en kondigde na afloop van het oefenduel met de amateurs van Brakkenstein van vandaag (zaterdag) prompt aan dat hij ermee stopt. Achilles is verrast door het nieuws, maar heeft respect voor de beslissing.

Zodoende heeft Van Roon slechts één keer meegedaan bij Achilles. De rechtsback zei na afloop van het eerste oefenduel tegen tegen Frans Derks dat hij ermee stopt. "Lars zei dat hij het goede gevoel helemaal kwijt was", zegt de technisch manager van Achilles tegen De Gelderlander. "Hij stapt helemaal uit de voetballerij en wil iets met een eigen kledinglijn gaan doen. Zijn vader is mededirecteur bij Piet Zoomers."

Derks liet direct aan Van Roon weten dat hij zijn keuze respecteert. "Liever dat hij er nu mee komt, dan bijvoorbeeld vlak voor de winterstop. Iemand die zo twijfelt kun je niet gebruiken in een spelersgroep", aldus de beleidsbepaler, die nu wel een probleem heeft met zijn club. "Lars was onze enige rechtsback. We hebben er nog wel een paar op ons lijstje staan. Maar we moeten dus aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen