NAC Breda haalt aanvaller Verbeek terug

4 juli 2015, 18:17

Danny Verbeek keert terug bij NAC Breda. De 24-jarige vleugelaanvaller komt transfervrij over van Standard Luik, waar zijn contract werd ontbonden, en heeft een verbintenis voor één jaar getekend in het Rat Verlegh Stadion. De overeenkomst bevat een optie voor twee extra seizoenen als NAC deze jaargang een terugkeer naar de Eredivisie afdwingt.

Verbeek was tussen 2012 en 2014 al actief voor NAC, dat hem huurde van Standard. Hij is verheugd met zijn terugkeer: "Ik heb mijn tijd bij NAC als zeer bijzonder ervaren en heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag naar Breda terug wilde keren. Ik ben speciaal teruggekomen om met NAC promotie te bewerkstelligen", aldus Verbeek, afgelopen seizoen op huurbasis actief voor FC Utrecht, op de officiële website van NAC.

NAC-trainer Robert Maaskant ziet de komst van Verbeek als een ideale match: "Danny is een voetballer en een persoon die perfect past bij het spel en de cultuur van NAC Breda. Hij kent de club, weet wat er van hem gevraagd wordt en past in het spel dat wij voor ogen hebben. Het spreekt voor hem dat hij de keuze voor NAC maakt terwijl ook andere opties waren. Het toont zijn gretigheid om deze club er bovenop te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen