De Boer: "Ik heb veel goede dingen gezien"

4 juli 2015, 19:27

Ajax wist zaterdag de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen niet te winnen, maar toch is coach Frank de Boer tevreden. De oefenmeester noemde de hitte - ook in Oostenrijk waren de temperaturen tropisch - als enige minpunt na het 2-2 gelijkspel tegen Dinamo Moskou.

"De omstandigheden waren niet top, maar verder heb ik veel goede dingen gezien", aldus De Boer op Ajax.nl. "Door de warmte kwamen de spelers op 95 procent van hun maximale hartslag, terwijl dit normaal gesproken 85 procent moet zijn. Het geeft aan hoe warm het vanmiddag was. Na een half uur zag je dat ze het lastig kregen."

Eerder op de dag werd bekend dat Davy Klaassen de nieuwe captain is van Ajax. De Boer legt uit waarom: "Davy is een echte leider. Hij staat voor wat Ajax is en speelt al van jongs af aan bij de club. Zowel binnen als buiten het veld presenteert hij zich als een aanvoerder. Hij is een waardige opvolger van Niklas Moisander." Klaassen zelf: "De trainer vroeg vrijdag of ik de band wilde dragen. Daar antwoordde ik direct 'ja' op. Ik zal de aanvoerdersband met trots dragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen