Vilhena 'zeer aangeslagen' na ruzie met supporters

6 juli 2015, 08:47

Tonny Vilhena wilde na een teleurstellend seizoen weer met een schone lei beginnen bij Feyenoord, maar al snel in de voorbereiding op de nieuwe jaargang ging het bijna goed mis met de twintigjarige middenvelder. Na afloop van de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Feyenoord zocht een groepje supporters de confrontatie met hem op en een handgemeen kon maar net voorkomen worden. Vilhena is 'zeer aangeslagen' door het incident, zo laat zijn vader weten.

Na de met 0-3 gewonnen oefenwedstrijd veranderde frisse moed voor Vilhena in een angstig gevoel. De middenvelder werd flink beledigd door een aantal jonge supporters. Zijn vader Toy, de toegesnelde vader van Lex Immers en enkele toeschouwers zorgden ervoor dat de situatie niet verder uit de hand liep. De boze supporters waren ontevreden over het feit dat de speler zijn nog maar één jaar doorlopende contract bij Feyenoord niet wil verlengen.

"Hier is hij helemaal kapot van", reageert vader Toy in het Algemeen Dagblad op het voorval. "Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren", voegt Vilhena senior toe. Zijn zoon Tonny leek vanwege zijn contractsituatie op de nominatie te staan om uit De Kuip te vertrekken, maar blijft vooralsnog in Rotterdam-Zuid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen