'Newcastle heeft veel over voor komst Wijnaldum'

6 juli 2015, 09:02

Georginio Wijnaldum komt steeds nadrukkelijker in de belangstelling van Newcastle United te staan. Manager Steve McClaren (ex-FC Twente) wil de middenvelder van PSV maar wat graag naar St. James' Park halen. De oefenmeester is bereid om flink te investeren in de international van Oranje en PSV lijkt aan het begin van deze week en zeer serieus bod te kunnen verwachten. Dat hebben Engelse bronnen bevestigd tegenover De Telegraaf.

McClaren is al een tijdje gecharmeerd van Wijnaldum en ziet zijn middenveld graag versterkt worden met de aanvoerder van PSV. Als trainer van FC Twente zag hij de komst van de dynamische middenvelder al zitten. De international moet PSV een bedrag van ongeveer 20 miljoen euro opleveren. Het Russische Zenit St. Petersburg legde onlangs telefonisch een bod van ongeveer 10 miljoen euro neer in Eindhoven, maar Newcastle lijkt daar wel overheen te gaan.

Newcastle staat, na een teleurstellend verlopen seizoen, op het punt om te investeren in de selectie. Clubeigenaar Mike Ashley houdt vaak de hand op de knip en supporters van The Magpies dringen steeds meer aan op mooie aankopen. De komst van Wijnaldum kan een stap in de goede richting zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen