Van Geel gaat in Oostenrijk praten met Vilhena

6 juli 2015, 12:59

Feyenoord reist vandaag (maandag) af naar Oostenrijk, waar het een trainingskamp belegt. Technisch directeur Martin van Geel gaat met de selectie mee naar de Alpen. Dat heeft hij laten weten op het digitale thuis van de Rotterdammers.

"Na een prima eerste week van het seizoen kan Giovanni van Bronckhorst met de groep daar in alle rust en onder ideale omstandigheden verder toewerken naar de start van de competitie", zegt Van Geel over het trainingskamp in Oostenrijk. Er staan twee oefenwedstrijden op het programma tijdens de trainingsweek.

Van Geel zal meerdere individuele gesprekken voeren met spelers. Dat doet hij onder meer Tonny Vilhena, die afgelopen zaterdag wegens zijn contractperikelen geconfronteerd werd met een groepje boze supporters. "Ik keur het absoluut af, wat daar gebeurde", stelt Van Geel. "Emotie hoort bij voetbal, maar van wat ik begrepen heb zijn daar dingen geroepen die van een enorm gebrek aan respect getuigen. Dat hoort niet. Zo ga je niet met elkaar om en zeker niet met een jongen die bij deze club is opgegroeid en al zijn hele leven voor Feyenoord speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen