Resida tekent bij VVV: "We waren onder de indruk"

6 juli 2015, 14:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leandro Resida vervolgt zijn carrière bij VVV Venlo. De 25-jarige vleugelaanvaller was vorige week al proef bij de Limburgse Jupiler League-club en heeft een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, getekend in De Koel.

"Ik ben blij met het contract en ook met de lengte ervan: twee seizoenen met nog een optie van één seizoen geeft aan dat er vertrouwen is in mij bij de club", zegt Resida op de clubsite over zijn nieuwe uitdaging. "Dat is een fijn gevoel en dat betaal ik graag terug. Ik zal er alles aan doen om VVV Venlo te laten zien dat ik dat vertrouwen waard ben. Voor mij mag het seizoen beginnen, ik heb er zin in én ben er klaar voor."

Trainer Maurice Steijn is verheugd met de nieuwe versterking. "Leandro speelde de volle zeventigminuten mee in de eerste oefenwedstrijd en ook tijdens de trainingen waren we onder de indruk van zijn snelheid, inzicht en techniek. We hadden hem natuurlijk ook al eerder aan het werk gezien, maar nu hebben we met hem zelf kunnen werken. Dat was allemaal erg positief, vandaar dat ik blij ben dat we snel hebben kunnen handelen en hem binnen hebben gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen