Poulsen: "Ga niet vrijwillig op de reservebank zitten"

6 juli 2015, 16:09

Simon Poulsen trainde vandaag (maandag) voor de eerste keer mee met PSV, dat de linksachter deze zomer overnam van AZ. De Deense international is in principe gehaald als stand-in van Jetro Willems, maar dat wil niet zeggen dat hij zich zomaar schikt in een reserverol. Hij is niet naar Eindhoven gekomen om de bank warm te houden.

Hoewel de 30-jarige Poulsen het lastig lijkt te krijgen in de concurrentiestrijd met de vorig jaar zo sterk spelende Willems, liet hij bij zijn officiële presentatie weten dat hij zich niet zomaar gewonnen geeft. "Ik voel me prettig bij concurrentie", sprak hij volgens het ANP. "Willems is een fantastische speler, hij heeft het supergoed gedaan. Ik weet dat ik op dit moment niet de eerste keus ben. Ik ga op de training laten zien wat ik kan en niet vrijwillig op de bank zitten. Het wordt lastig, maar ik ga er hard voor vechten."

Eventueel kan Poulsen ook nog als linksbuiten acteren. "Die positie vind ik natuurlijk ook mooi. Als ik maar een plek krijg. Ik ga spelen waar de trainer wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen