ADO-coach Fraser hoopt op aanval met Gorré en Schaken

6 juli 2015, 23:12

Henk Fraser hoopt bij ADO Den Haag de selectie te kunnen versterken met zowel Kenji Gorré als Ruben Schaken. Gorré, die vandaag (maandag) zijn contract bij Swansea City verlengde, staat op het punt op huurbasis naar ADO te verkassen. Dit tot vreugde van Fraser, die onlangs ook al een gesprek voerde met Schaken.

Fraser is blij met de aanstaande komst van Gorré. "Kenji is een heel aantrekkelijke speler voor ons. Hij kan vanaf de flanken goed uit de voeten, waarbij hij vanaf links veel dreiging in zijn spel heeft als hij naar binnen komt", legt hij uit tegen VI. "Daarnaast kan hij op 10 uit de voeten, dat geeft weer wat extra concurrentie voor iemand als Roland Alberg."

Fraser heeft hoge verwachtingen van de twintigjarige Gorré. "Kenji is al jaren een groot talent. Swansea heeft niet zomaar zijn contract met drie seizoenen verlengd", zegt Fraser, die al om tafel zat met Ruben Schaken (33). "Ik heb onlangs een heel prettig gesprek gevoerd met Schaken. Ik denk dat Ruben heel goed zou passen bij ADO Den Haag."

ADO is naarstig op zoek naar aanvallers, omdat het deze zomer Michiel Kramer en Mike van Duinen al uitzwaaide.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen