FC Utrecht neemt middenvelder Ludwig over van Aalen

7 juli 2015, 08:13

Erik ten Hag heeft in Duitsland, waar hij de afgelopen seizoenen werkte als coach van het tweede elftal van Bayern München, een versterking gevonden voor zijn nieuwe club FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad neemt Andreas Ludwig, een 24-jarige middenvelder, over van tweedeklasser VfR Aalen.

"Andreas is een multifunctionele, linksbenige middenvelder die op zowel de vleugels als in de as van het veld goed uit de voeten kan", zegt Ten Hag op de clubsite over de nieuwe aanwinst van zijn club, die voor twee seizoenen getekend heeft. "Hij is offensief ingesteld, maar schuwt ook de defensieve arbeid niet."

"Andreas is bijzonder gedreven en er was belangstelling voor hem van clubs uit binnen- en buitenland. Hij heeft bewust de keuze gemaakt voor FC Utrecht omdat hij er, evenals wij, van overtuigd is dat hij hier een volgende stap in zijn loopbaan kan zetten. Andreas is een speler die teamgenoten in stelling kan brengen en een type speler dat wij goed kunnen gebruiken in de selectie", aldus de nieuwe hoofdcoach van de Utrechters.

Ludwig sluit woensdag aan bij de selectie van coach Ten Hag. De middenvelder is afkomstig uit de opleiding van 1899 Hoffenheim en deed ervaring op bij de Duitse clubs 1. FC Heidenheim en 1860 München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen