Heitinga: "Er is maar één doel: kampioen worden"

7 juli 2015, 08:31

John Heitinga maakt geen geheim van zijn ambities met Ajax. De centrale verdediger keerde deze zomer terug naar de Amsterdamse club en heeft, nationaal, maar één doel voor ogen: de landstitel heroveren. Dat laat hij weten op de website van zijn management.

Heitinga speelde zaterdag één helft mee in een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou (2-2), zijn eerste wedstrijd als Ajacied sinds het voorjaar van 2008. "Heerlijk om het Ajax-shirt weer gedragen te hebben. Ook nuttig om weer 45 minuten in de benen te hebben", zegt Heitinga, overgekomen van het Duitse Hertha BSC.

Heitinga, door coach De Boer benoemd tot reserve-aanvoerder, is positief over zijn eerste indrukken van Ajax. "Het is een gretige groep, die bereid is om hard te werken. Dat is natuurlijk een goed teken. We moeten ons richten op de voorronde van de Champions League, die over drie weken wacht. En als de competitie gaat beginnen, moeten we er staan. Er is maar één doel: kampioen worden. Ik hoop daarin een belangrijke rol te spelen, in en buiten het veld. Ik probeer te helpen en aanwijzingen te geven waar ik denk dat het nodig is

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen