Sparta laat Youri Loen naar Fortuna Sittard gaan

7 juli 2015, 10:41

Na één seizoen scheiden de wegen van Sparta Rotterdam en Youri Loen alweer. De 24-jarige middenvelder speelt het komende jaar op huurbasis voor Fortuna Sittard, meldt de Zuid-Hollandse club.

Sparta nam Loen een jaar geleden over van NEC, nadat de ploeg uit Nijmegen gedegradeerd was uit de Eredivisie. Zelf speelde Loen het seizoen 2013/2014 op huurbasis bij FC Dordrecht, waarmee hij juist promoveerde naar het hoogste niveau. De middenvelder begon sterk bij Sparta, maar raakte uit de gratie toen Alex Pastoor aangesteld werd als nieuwe coach. Pastoor werkte in het verleden ook met Loen bij NEC.

In principe keert Loen niet meer terug naar Sparta, waarvoor hij vorig seizoen 24 duels speelde. Zijn contract in het Kasteel loopt in de zomer van 2016, na zijn seizoen op huurbasis bij Fortuna Sittard, af.

Overigens meldt Sparta dat de stageperiode van Josimar Pattinama geen vervolg krijgt. "De speler kiest zelf voor een andere richting in zijn voetballoopbaan", meldt de Rotterdamse club op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen