Van Leeuwen: "Uittocht nog niet helemaal afgelopen"

8 juli 2015, 08:25

Het lijstje spelers dat FC Twente deze zomer verkocht heeft, is indrukwekkend. Onder meer basiskrachten Andreas Bjelland, Luc Castaignos en Cuco Martina zijn van de hand gedaan, evenals Darryl Lachman, Kasper Kusk en doelman Filip Bednarek. Daarmee houdt het niet op, zegt directeur Ted van Leeuwen.

Op de vraag van de NOS of de uittocht van de spelers nu ten einde is, is het antwoord van de beleidsmaker helder. "Nog niet helemaal. We moeten een bedrag ophalen aan transfergelden en een bedrag bezuinigen aan salarissen. Nou, we zijn er bijna. De noodzaak om spelers weg te doen neemt af", laat hij weten.

Van Leeuwen bagatelliseert de voorlopige exodus van spelers enigszins. "Er zijn er zes vertrokken plus twee die geen contract meer hadden. We hebben nog veel goeie spelers over hoor", vindt hij. Met Jesus Coruna, Felipe Gutierrez, Renato Tapia en Hakim Ziyech heeft FC Twente nog een aantal pareltjes over. De grote vraag is natuurlijk wat FC Twente doet als er een bieding komt op deze spelers. "We zijn bijna in de positie om nee te kunnen zeggen. Maar als het bod de verwachting overstijgt, kun je eigenlijk geen nee zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen