MVV bindt Labylle: "Voor hem komen mensen naar stadion"

8 juli 2015, 10:04

Een dag nadat zijn contract bij PEC Zwolle ontbonden werd, heeft Leroy Labylle onderdak gevonden bij zijn oude liefde MVV. De 24-jarige Belgische linksback heeft voor één jaar getekend, meldt de club.

Tussen januari 2012 en de zomer van 2013 speelde Labylle ook al voor MVV, bovendien huurde de ploeg uit Maastricht hem het afgelopen half jaar van PEC Zwolle. Trainer Ron Elsen is blij dat de linksback ook komend seizoen het shirt van zijn club draagt. "Leroy heeft bewezen dat hij met zijn technische kwaliteiten en zijn aanvalsdrang een absolute meerwaarde kan zijn voor het team. Leroy heeft de kwaliteit om, naast goed te verdedigen, ook veel aanvallende impulsen te geven. Daarnaast brengt hij weer een stuk ervaring mee."

"De komst van Leroy is ook een teken dat we goed bezig zijn om onze ambities gestalte te geven", vervolgt de coach van de Limburgers. "Een kwalitatief sterke selectie, voetbal op één. Daar spreekt vertrouwen uit, ook richting onze achterban. Voor een type speler als Leroy komen de mensen tenslotte naar het stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen