RKC Waalwijk kan blijven rekenen op steun DMG

8 juli 2015, 12:23

De Mandemakers Groep (DMG) is ook komend seizoen hoofdsponsor van RKC Waalwijk. De langlopende samenwerking tussen beide partijen is met één jaar verlengd, meldt de club.

"Het lijkt voor iedereen wellicht vanzelfsprekend, maar we zijn ontzettend blij dat we ook komend seizoen op de steun van onze hoofdsponsor kunnen rekenen", laat directeur Remco Oversier van RKC weten. "We kijken uit naar een mooi seizoen, waarin we onder andere ons 75-jarig bestaan samen kunnen vieren."

RKC noemt de verlenging van de samenwerking met DMG 'de belangrijke basis om verder te bouwen aan de toekomst van de Geelblauwen'. De club eindigde het afgelopen seizoen, als degradant uit de Eredivisie, als laatste in de Jupiler League en kampte met grote financiële problemen. Deze financiële problemen zijn nu onder controle en sportief hoopt de club weer aansluiting te vinden met de clubs in het linkerrijtje.

DMG is in Nederland marktleider in de keukensector en bezit de succesvolle winkelketens Mandemakers, Brugman, Woonexpress, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent, Wooning en Piet Klerkx.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen