'Newcastle biedt zestien miljoen euro voor Wijnaldum'

8 juli 2015, 14:16

Een akkoord tussen Newcastle United en PSV over de transfer van Georginio Wijnaldum lijkt aanstaande. Volgens het Brabants Dagblad heeft de Engelse club een eerste bod van zestien miljoen euro uitgebracht op de 24-jarige aanvoerder van de Eindhovense ploeg.

Het bod van Newcastle United komt al in de buurt van de richtprijs die PSV in gedachten had, naar verluidt zo'n twintig miljoen euro. Gezien het relatief kleine verschil tussen vraag en aanbod is de kans groot dat beide partijen op korte termijn tot overeenstemming komen. De regionale krant meldt dat dit zelfs al vandaag (woensdag) kan gebeuren. Mocht dat gebeuren, dan ligt de bal bij Wijnaldum. Als ook de Oranje-international een akkoord weet te bereiken met de club van manager Steve McClaren, is de transfer rond.

Eerder deze zomer vertrok een andere smaakmaker van PSV, Memphis Depay, naar een club uit de Engelse Premier League. De aanvaller ging aan de slag bij Manchester United, waar Louis van Gaal als manager op de bank zit. Bij Newcastle United zou Wijnaldum vier landgenoten treffen, want ook Tim Krul, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Vurnon Anita staan onder contract op St. James' Park. De club ontsnapte het afgelopen seizoen ternauwernood aan degradatie, maar wil met McClaren als coach weer aansluiting vinden met de subtop.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen