Van Bronckhorst: "Staan er in fysiek opzicht goed op"

Ger
8 juli 2015, 22:24

Feyenoord rekende tijdens het trainingskamp in Oostenrijk met ruime cijfers af met SV Kematen (8-1). Trainer Giovanni van Bronckhorst was vooral tevreden over de tweede helft. Volgens de oud-international was het geen toeval dat de meeste doelpunten na de pauze vielen.

"In de tweede helft vond ik ons beter spelen dan in de eerste helft. Toen lag het baltempo een stuk hoger, waren de posities beter bezet en hebben we meer kansen kunnen creëren", aldus Van Bronckhorst op de clubwebsite. In totaal kwamen negen spelers de volledige wedstrijd in actie. "We maken voor deze week een hele planning voor de spelers, inclusief een overzicht van wie we welke wedstrijd gebruiken. Zondag staat er opnieuw een wedstrijd op het programma en dan zullen andere jongens aan de beurt komen."

Van Bronckhorst heeft tot nu toe een goed gevoel over het trainingskamp. "Vooral omdat we er in fysiek opzicht goed op staan. Veel jongens hebben vanavond probleemloos de negentig minuten volgemaakt, dat is heel positief. Bovendien hebben ook Bart Nieuwkoop en Colin Kazim-Richards nu hun eerste speelminuten gekregen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen