Türüç denkt niet aan transfer: "Return verdient alle aandacht"

9 juli 2015, 09:47

Deniz Türüç is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als speler van Go Ahead Eagles, maar vandaag (donderdag) denkt hij even niet aan een vertrek uit Deventer. Vanavond is namelijk de return in Hongarije tegen Ferencváros, met als inzet een plek in de tweede voorronde van de Europa League.

"Ik wil me nu volledig concentreren op dit duel. Dit is voor de club en voor mijzelf een belangrijke wedstrijd en die verdient alle aandacht", aldus Türüç tegen De Telegraaf. De eerste ontmoeting tussen Go Ahead en Ferencváros, vorige week in Emmen, eindigde in 1-1. Türüç heeft vertrouwen voor het tweede duel. "We moeten niet bang zijn en met overtuiging en met de borst naar voren voetballen. We hebben laten zien goed te kunnen spelen tegen dit team. Met onze snelheid op de flanken kunnen we hen pijn doen."

Türüç staat naar verluidt in de belangstelling van NEC, FC Groningen, SC Heerenveen en FC Utrecht. Bij laatstgenoemde club is Erik ten Hag coach. De twee werkten eerder al samen bij FC Twente en Go Ahead. Türüç: "Ik ken Erik al heel lang. Ten Hag heeft mij bij Go Ahead geleerd om een volwaardige voetballer te worden. Ik was nog een jeugdvoetballer, die pas kwam kijken. Eerder had hij mij als jeugdvoetballer al van Enschedese Boys naar FC Twente gehaald."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen