Go Ahead-preses: "We hebben een megaprobleem"

9 juli 2015, 14:08

Go Ahead Eagles heeft nog altijd geen locatie gevonden voor de thuiswedstrijd in de eventuele tweede voorronde van de Europa League. De eigen Adelaarshorst wordt verbouwd en daarom werd vorige week voor het duel met Ferencváros uitgeweken naar Emmen, maar de club is daar vanwege rellen in de binnenstad niet meer welkom.

"We hebben een megaprobleem", aldus Go Ahead-voorzitter Edwin Lugt tegen De Telegraaf. De Euroborg in Groningen en de Arnhemse Gelredome zijn inmiddels afgevallen als locatie. "De moeilijkheid is dat in veel stadions de grasmat nog niet klaar is. Los nog van de toestemming die je moet hebben van de lokale autoriteiten. De gemeente en de politie van Deventer staan ons geweldig bij om een oplossing te vinden."

Vanavond is de return tussen Ferencváros en Go Ahead in Hongarije. In Emmen werd het 1-1. Uitschakeling kan de club een hoop stress schelen, maar Lugt wil daar niets van weten. "Zo denk ik helemaal niet. Ik hoop vurig dat we een ronde verder komen en ik ben ervan overtuigd, dat we erin slagen een oplossing te vinden voor het probleem dat dan ontstaat", besluit de preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen