Eagles vliegen in return roemloos uit Europa League

Jw
9 juli 2015, 22:30   Bijgewerkt: 9 juli 2015, 22:40

Het Europese sprookje van Go Ahead Eagles heeft niet lang geduurd. De club uit Deventer speelde in de thuiswedstrijd tegen Ferencváros nog hoopvol gelijk, maar ging in de return kansloos onderuit: 4-1. De Hongaren klaarden de klus al in de eerste helft door drie keer te scoren. Deniz Türüc scoorde in de blessuretijd de eretreffer voor de Eagles.

Net als vorige week was de defensie van Go Ahead Eagles echter totaal niet bij de les in de openingsfase. De geslepen spits Zoltan Géra (36) werkte opnieuw binnen vijf minuten de bal tegen de touwen. Roland Varga kreeg een zee aan ruimte in het strafschopgebied en legde de bal klaar voor zijn collega, die feilloos raak schoot: 1-0.

Toch was het bij deze stand nog zeker niet gedaan. Eén doelpunt en het zou weer spannend worden, omdat Go Ahead Eagles bij een stand van 2-2 door zou gaan. De hoop vervloog echter op slag van rust. De Eagles gaven opnieuw te veel ruimte weg in het eigen strafschopgebied, waar Ferencváros dankbaar gebruik van maakte. Attila Busai kwam bij een voorzet voor zijn tegenstander Kenny Teijsse en bepaalde de ruststand op 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen