Messaoud, Castillion en West Ham United door in EL

9 juli 2015, 22:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In tegenstelling tot de spelers van Go Ahead Eagles zijn Ali Messaoud en Geoffrey Castillion met hun club wél te bewonderen in de tweede voorronde van de Europa League. Met respectievelijk FC Vaduz en Debreceni VSC wisten de Eredivisie-bekenden donderdagavond door te gaan. Ook West Ham United overleefde de openingsronde.

Zonder de nog niet speelgerechtigde Messaoud, oud-speler van AZ en Willem II, won het Liechtensteinse FC Vaduz gemakkelijk van La Fiorita uit San Marino. Vorige week werd het 0-5, dit keer werd het 4-0. De werkgever van Messaoud neemt het nu op tegen het Estse Nomme Kalju.

Castillion deed wegens een te late inschrijving nog niet mee met het Hongaarse Debreceni, dat met 2-0 van FK Sutjeska Niksic verloor, maar door een 3-0 thuiszege verder ging. In de volgende ronde wacht een ontmoeting met Skonto Riga of St. Patrick's Athletic.

West Ham United won ondanks een vroege rode kaart van Diafra Sakho met 0-1 van het Andorrese FC Lusitanos, dat vorige week al met 3-0 verslagen werd. Elliot Lee kroonde zich tot matchwinner bij The Hammers, die nu Birkirkara uit Malta treffen. Coach Slaven Bilic (foto), die tot onvrede van de tegenstander de heenwedstrijd aan zich voorbij liet gaan, zat dit keer gewoon in de dug-out.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen