Stegeman ziet 'smalle' groep: "Goede voorzet is welkom"

9 juli 2015, 23:52

Heracles Almelo presenteerde al een aantal zomerse versterkingen en voorzitter Jan Smit gaf aan dat de selectie van de Almeloërs rond is, maar daar is de coach het niet helemaal mee eens. Als het aan John Stegeman ligt, dan komt er namelijk nog wat bij.

"We hebben drie vleugelspelers voor twee teams, dat is aan de smalle kant", zegt Stegeman in gesprek met Voetbal International. "Bovendien hebben we kopsterke spitsen, dan zijn typische buitenspelers met een actie en een goede voorzet meer dan welkom", aldus Stegeman, die een aantal spelers zag vertrekken.

Vooral het vertrek van Bryan Linssen naar FC Groningen is een aderlating voor de Heraclieden. "We hebben Bryan goed kunnen verkopen en zijn salaris komt vrij, dus ik denk dat er wel iets mogelijk is. Maar we kijken kritisch naar de mogelijkheden, denken uiteraard met de club mee en we hebben geduld."

Heracles haalde Gino Bosz (Vitesse), Paul Gladon (Sparta Rotterdam), Peter van Ooijen (Go Ahead Eagles), Robin Gosens (Vitesse), Tim Breukers (FC Twente) en Wout Droste (SC Cambuur) tot dusver aan boord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen