Aanvoerder Go Ahead Eagles: "Beetje te naïef"

Ger
10 juli 2015, 07:42

Aanvoerder Bart Vriends van Go Ahead Eagles liet na de eerste wedstrijd tegen Ferencváros weten niet erg onder de indruk te zijn van de Hongaren. Naar aanleiding van de return, die met 4-1 werd verloren, gaat de verdediger door het stof. 

"Uiteindelijk zijn alle goals het gevolg gebleken van de druk die zij op ons uitoefenden en de kwaliteit die zij in huis hebben. We hebben te veel foutjes gemaakt en zijn een beetje te naïef geweest", geeft Vriends toe tegenover De Telegraaf. "Zij hebben het grootste verschil gemaakt. Vorig week leek het of ze moeite hadden met het kunstgras of dat ze ons een beetje onderschatten. Wij waren vorige week beter aan de bal. Dat is hun ook opgevallen. Zij hebben besloten om meer druk te zetten op ons. Daar zijn we naïef in gebleken. Zij hebben kwalitatief onze fouten afgestraft."

"Wat ik tijdens de wedstrijd merkte, is dat je in dit soort duels minder naïef moet zijn", stelt Vriends vast. "Dat je wat smeriger moet spelen, ook wat dichter bij elkaar en het wat minder mooi moet oplossen allemaal. Daar zijn we tekort ingeschoten. Dat is wel leerzaam, als je vaker sterkere tegenstanders tegenkomt. Dat is een Nederlands probleem en daar zijn wij ook in meegegaan. We hadden de illusie dat we tegen deze gasten het spel zouden maken en ze op hoog tempo konden wegspelen. Dat is lastiger gebleken dan we hadden gehoopt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen