Cillessen 'totaal niet bezig' met mogelijke transfer

10 juli 2015, 19:26

Mocht David de Gea vertrekken bij Manchester United, dan geldt Jasper Cillessen als één van zijn mogelijke opvolgers. Diverse media speculeren volop over een mogelijke overstap van de doelman naar Old Trafford, maar de Ajacied zelf doet daar niet aan mee.

"Tijdens mijn vakantie op Lanzarote en Curaçao kreeg ik er elke dag wel iets van mee, maar dan vanuit de media", zegt hij op VI.nl over de transfergeruchten. "Concreet heb ik nog niets gehoord. Dus ik ben er ook totaal niet mee bezig. Helemaal nu de Champions League zo dichtbij is, focus ik me volledig op Ajax."

Vrijdag maakte Cillessen zijn eerste speelminuten van deze zomer, hij stond onder de lat in een oefenduel met FC Nordsjælland. Ajax verloor met 1-3 van de Denen en de 26-jarige Cillessen heeft wel een verklaring voor dat magere resultaat. "Zij beginnen volgende week al met de competitie, dus zijn fysiek een stuk verder. Toch werd duidelijk dat bij ons nog het nodige moet gebeuren. Daar hebben we de komende weken voor om mee aan de slag te gaan, want dat het beter moet, is wel duidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen