Ajax kansloos tegen Nordsjælland: "Naar uitvoering kijken"

10 juli 2015, 19:50

Ajax leed vrijdag een opvallende oefennederlaag. In Hardenberg verloren de Amsterdammers kansloos van FC Nordsjaelland. Het werd 1-3 voor de nummer zes van Denemarken, pas tien minuten voor tijd maakte Danny Bakker het enige doelpunt voor de nummer twee van de Eredivisie.

Middenvelder Nemanja Gudelj reageert op de website van zijn club kalm op de nederlaag. "Vooropgesteld: ik houd absoluut niet van verliezen. Sterker nog, ik heb er een hekel aan, maar in deze fase moeten we vooral naar de uitvoering en de positieve dingen kijken", vindt de van AZ overgekomen Serviër. "Ik vond het druk zetten bijvoorbeeld in fases best goed gaan. Het veld was niet snel en dat was in het nadeel van de aanvallende ploeg. Dat verklaart, denk ik, waarom we niet heel veel hebben kunnen afdwingen."

Voor Nordsjælland begint de nationale competitie al over een week. Gudelj: "Ik vond het een goede ploeg. Dat had ik vooraf ook wel verwacht, aangezien we in de voorbereiding alleen maar sterke tegenstanders treffen."

Later vandaag (vrijdag) speelt Ajax nog een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos.

Opstelling Ajax tegen FC Nordsjælland: Cillessen (46. Onana); Van Rhijn (75. Dankerlui), Veltman (46. Savastano), Heitinga (75. Vissie), Viergever (75. Warmerdam); Gudelj (75. Bakker), Van de Beek (75. El Mahdiou), ), Andersen (60. Duarte); Muric (80. Acolatse) El Azzouzi (60. Hendriks), Kishna (46. Cerny)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen